Joao Felix, el fitxatge més car de la història de l'Atlètic de Madrid

L'Atlètic de Madrid anuncia el fitxatge de Joao Felix per 126 milions d'euros

El jove davanter portuguès, de només 19 anys, s'ha convertit en nou futbolista del conjunt "colchonero", que pagarà 126 milions d'euros al Benfica
Actualitzat

L'Atlètic de Marid ha fet oficial el fitxatge, fins ara, més car de l'estiu i de la seva història. El jove davanter portuguès Joao Felix, de només 19 anys, s'ha convertit en nou futbolista del conjunt "colchonero", que pagarà 126 milions d'euros al Benfica.

Joao Felix ha firmat un contracte per les cinc properes temporades, fins al 30 de juny del 2024, i es convertirà en el nou pal de paller del projecte de Diego Pablo Simeone després de confirmar-se la marxa del francès Antoine Griezmann.

L'Atlètic divideix el pagament en 30 milions d'euros en primer lloc i dos terminis que ascendeixen a 96 milions d'euros en total per al Benfica. A més, el conjunt madrileny haurà de fer un pagament extra de 12 milions d'euros com a cost dels serveis d'intermediació al representant del futbolista portuguès Jorge Mendes.

L'Atlètic ha anunciat l'arribada de Joao Felix amb un original vídeo on apareix el jugador portuguès visitant el Museu del Prado i amb el hashtag #PuroTalento.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut