El partit va ser aturat pel llançament d'encenedors
El partit va ser aturat pel llançament d'encenedors (Reuters)
Futbol

L'Atlètic de Madrid expulsa l'ultra identificat pels incidents al Metropolitano

El club blanc-i-vermell també ha decidit prohibir l'ús de complements de roba que busquin ocultar la identitat dels aficionats

Les actuacions de l'Atlètic de Madrid no s'han fet esperar. Menys de 24 hores després del llançament d'encenedors a l'estadi Metropolitano, el club que presideix Enrique Cerezo, que diumenge al vespre ja havia aconseguit identificar un dels autors dels llançaments, ha anunciat que l'expulsarà de forma permanent. L'entitat "colchonera" segueix treballant en la identificació de la resta d'implicats.

En algun dels casos, aquestes identificacions són força complicades, perquè diversos aficionats del sector radical tenien la cara tapada. En aquest sentit, l'Atlètic de Madrid també ha decidit revisar la normativa interna del club i afegir-hi la prohibició d'utilitzar qualsevol element que tingui per objectiu ocultar la identitat dels aficionats.

L'equip de Simeone estarà pendent, els pròxims dies, de la decisió del Comitè de Competició, sobre els incidents en el derbi madrileny. El club blanc-i-vermell s'exposa a un tancament total o parcial del Metropolitano.

Anar al contingut