Aitana mira d'avançar (EFE)

L'autocrítica més sincera d'Aitana Bonmatí després de la derrota a Manchester

L'estrella del Barça reconeix que "toca millorar" i fa una crida a l'afició de cara al duel contra el City a casa
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Aitana Bonmatí

"Perdre sempre fa mal, i més en un equip com el Barça." Aitana Bonmatí ha començat així les seves respostes després de la derrota en l'estrena de la Champions a Manchester (2-0). La millor jugadora del món s'ha mostrat molt sincera a l'hora de valorar el partit, i ha reconegut que el City ha merescut la victòria. A partir d'aquí, toca fer "autocrítica".

"Nosaltres som les actuals guanyadores de la Champions. Sempre volem guanyar-ho tot, i aquests partits són importants, i òbviament perdre avui sent el primer partit de la fase de grups clar que fa mal."

Aitana ha rebaixat les expectatives de l'afició culer: "Som humanes, també perdem". I ha fet la següent anàlisi del partit:

"Vull felicitar el rival, són justes vencedores. Ens han sorprès molt a la primera part. A la segona hem ajustat certes coses de pressió que ens permetia estar més a prop seu i que no sortissin tan fàcilment, però el City ha aprofitat molt bé els espais, han estat molt intenses, ens han guanyat molts duels. Toca fer autocrítica, toca corregir i toca milorar."


"Per sort", és el primer partit d'aquesta Champions, i Aitana Bonmatí ha fet una crida a l'afició perquè vagin a Montjuïc a l'últim partit de la fase de grups contra el City. Un duel que s'augura decisiu.

"Els esperem. Ens agradaria donar una alegria perquè el partit d'avui no ha estat el més bo."

La capitana, Alèxia Putellas, també ha assegurat que l'objectiu de la temporada segueix intacte.

I l'entrenador, Pere Romeu, ha fet una crida també a l'afició per continuar en el camí cap a la quarta Champions, que tot just comença.  

 

Recupera el resum del partit:

ARXIVAT A:
Aitana Bonmatí
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut