Dani Alves s'acomiada de l'afició blaugrana
Dani Alves s'acomiada de l'afició blaugrana (FCB)
Barça

L'emotiu adeu de Dani Alves al Barça

El jugador brasiler s'ha acomiadat de l'afició blaugrana després que el club li hagi comunicat que no el renovarà

Redacció Esport3Actualitzat

El FC Barcelona no renovarà Dani Alves per a la pròxima temporada i això significa l'adeu definitiu del brasiler. El lateral, que havia estat inscrit al mercat d'hivern, posa punt final a la seva segona etapa com a blaugrana. Alves, de 39 anys, va tornar al Barça per ajudar el club a reforçar la posició del lateral dret i ajudar el màxim possible l'equip entrenat per Xavi Hernández.

Alves marxa després d'haver jugat 14 partits a la Lliga, dos a la Copa del Rei i un a la Supercopa aquest 2022. A més, el brasiler també va aportar un gol, contra l'Atlètic de Madrid al Camp Nou, i va repartir quatre assistències.

Després de tancar la seva segona etapa al club, el jugador s'ha acomiadat definitivament del FC Barcelona amb un emotiu vídeo compartit a les xarxes socials.

"Han estat més de 8 anys dedicats a aquest club, a aquests colors i a aquesta casa... però, com tot a la vida, els anys passen, els camins se separen i les històries s'escriuen per moments en llocs diferents."

"Tanco un cicle molt maco, i se n'obre un altre encara més desafiant. Que el món no s'oblidi: un lleó, tot i que tingui 39 anys, continua sent un 'good crazy' lleó. Per sempre, VISCA EL BARÇA!"

Xavi Hernández ha respost la publicació i ha dedicat unes paraules al brasiler.

"EXEMPLE en tots els sentits de la paraula. Gràcies per tot, amic." 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniel Alves (@danialves)

 

Anar al contingut