Campanaerts celebra la victòria d'etapa en una videotrucada amb la seva dona i el seu fill acabat de néixer (REUTERS/Dario Belingheri)

L'emotiva victòria del "papa Campanaerts" a la 18a etapa del Tour de França

El vencedor, Campanaerts, s'ha emocionat molt quan ha rebut la felicitació a la mateixa meta de la seva dona amb el seu nadó en una videotrucada
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Tour de França

La 18a etapa del Tour l'ha guanyada el belga Victor Campanaerts, que s'ha imposat en l'esprint. Hi ha hagut aviat una escapada d'una quarantena de ciclistes, però només 3 s'han plantat a la meta amb opció de victòria. Campanaerts ha estat més fort al final que el francès Mattéo Vercher i que el polonès Michal Kwiatkowski, segon i tercer respectivament.

Campanaerts ha celebrat una victòria plena d'emoció i llàgrimes, que ha compartit a la pantalla del telèfon amb la seva dona i el seu fill Gustaff, nascut fa poques setmanes a Granada, quan estava de concentració amb l'equip a Sierra Nevada.

Així d'emocionat ha viscut Victor Campenaert la seva primera victòria d'etapa al Tour de França:

L'etapa ha estat tranquil·la per als líders de la classificació, que s'han mantingut en el gran grup i han deixat el protagonisme per als menys habituals. Al capdavant, 37 ciclistes s'han escapat en una batalla que s'ha decidit en un renyit esprint final amb Campenaert com a guanyador. El belga, un experimentat contrarellotgista que ja va batre el rècord de l'hora el 2019, s'ha imposat per centímetres.

La general es manté sense canvis, amb Pogacar amb tres minuts per sobre de Vingegaard. Divendres, dura etapa d'alta muntanya, amb dos ports de categoria especial, que posaran a prova els favorits.

ARXIVAT A:
Tour de França
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut