L'empipada monumental de Bellingham amb Vinícius
Vinícius celebra el gol de la victòria a Balaídos (EFE)
Reial Madrid

El jugador anglès, enfurismat amb el davanter brasiler per l'individualisme en un atac

Redacció Esport3Actualitzat

Dos retalls, porteria davant i Bellingham en posició de passada de la mort. Vinícius, però, no aixeca el cap i decideix xutar. L'empipada posterior del seu company d'equip és monumental. És una de les imatges que ha deixat el partit entre el Celta i el Madrid d'aquest dissabte.

Per molts, simptomàtica de l'ambient al club blanc amb el davanter brasiler. Era el minut 43 de la primera part i el Madrid guanyava 0-1. Bellingham, en plena sequera golejadora, va esclatar de ràbia aixecant els braços i donant cops a la gespa.

La reacció d'Ancelotti

Carlo Ancelotti, d'aquesta enrabiada, en fa una lectura positiva.

"Si ha passat, vol dir que té ous, caràcter, i em sembla bé. Però tranquil·litat, després del partit estaven parlant, rient."

El Madrid va acabar guanyant amb gol, precisament, del brasiler i celebració a Balaídos al pur estil Vinícius.