Araujo, en un escalfament previ en un partit de la selecció mexicana amb el seu inconfusible pentinat

L'enfrontament impossible de l'altre Araujo amb el Barça: primer "por", després lesió

El lateral cedit al Las Palmas, pròxim visitant a Montjuïc, s'ha fet mal al bíceps femoral. Ja es veia afectat per la clàusula imposada als blaugranes a préstec
Redacció Esport3 Actualitzat

El malson del FC Barcelona quan es parla de lesions, els problemes musculars al bíceps femoral, també pot afectar, òbviament, els blaugranes juguen a préstec en altres equips. És el cas del lateral mexicà Julián Araujo, cedit al Las Palmas fins a final de temporada, tal com ha confirmat aquest dimarts el club canari.

Araujo, que està firmant un curs notable a les ordres de García Pimienta, fet que li permet mantenir esperances de complir el seu "somni de tornar al Barça", va marxar sa amb la selecció del seu país i ha tornat amb la baixa. El virus FIFA també fa parada a l'arxipèlag de l'Atlàntic.

Precisament el conjunt "pío-pío" serà el pròxim visitant a Montjuïc el dissabte 30 de març. Un partit en què Araujo es veia afectat per l'anomenada clàusula de la por pel fet de pertànyer a l'entitat blaugrana amb un vincle que expira el 30 de juny. Entre traves contractuals i lesions, la possibilitat que l'altre Araujo exhibeixi les seves virtuts contra el Barça és del tot inexistent.

Moleiro sí que té opcions

Qui sí que té alguna opció d'enfrontar-se als de Xavi és l'última joia del fèrtil planter del Las Palmas, Alberto Moleiro. El migcampista de Tenerife, que treballa per superar una sobrecàrrega als ísquios, és a l'agenda del Barça per les seves semblances amb Pedri.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut