Leo Messi, durant el partit contra el Paraguai (Reuters)
Futbol

L'enganxada de Messi amb un rival amb passat blaugrana: "No sé ni qui és"

Una escopinada que no era ha sembrat la polèmica en el duel entre l'Argentina i el Paraguai

Redacció Esport3Actualitzat

Una escopinada dubtosa, i negada pel seu protagonista, ha fet esclatar la polèmica a Sud-amèrica, després del partit de classificació per al Mundial 2026 entre l'Argentina i el Paraguai. Messi no va ser titular, però va sortir a la segona meitat i va tenir temps per tenir un estira-i-arronsa amb un rival amb passat blaugrana, Antonio Sanabria, que va jugar al Barça B i actualment juga al Torí.

L'enganxada hagués passat desapercebuda si no hagués estat per la suposada escopinada de Sanabria a Messi quan ell s'estava girant. El futbolista argentí ni tan sols es va adonar de res, però al vestidor el van informar, o mal informar, que el jugador del Paraguai l'havia escopit per l'esquena.

Messi, empipat, va parlar-ne amb els mitjans de comunicació després del partit, amb burla cap a Sanabria inclosa.

"M'han dit al vestidor que un d'ells m'ha escopit. No sé ni qui és. No sé qui és aquest noi i no ho he vist. Tampoc vull donar-hi més importància perquè, si no, sortirà a parlar per tot arreu i és pitjor. Es farà conegut. Millor deixar-ho aquí."

Sanabria també va comparèixer davant dels mitjans de comunicació, on va admetre l'enganxada, però va negar que hagués escopit l'argentí: "M'ha arribat la imatge, però no ho faig. La imatge des de darrere fa que ho sembli, però no, estava lluny. Ho desmenteixo completament."

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut