Bronny James, el fill gran de Lebron James
Bronny James, el fill gran de Lebron James (GETTY IMAGES)
Bàsquet

L'ensurt del fill de Lebron James

El jugador es recupera favorablement després de patir una parada cardíaca mentre s'entrenava

Redació Esport3Actualitzat

Bronny James, el fill gran de Lebron James, es troba estable i fora de la unitat de cures intensives després de patir una aturada cardíaca aquest dilluns mentre entrenava a la Universitat del Sur de Califòrnia. El portaveu de la família ho ha fet públic a través d'un comunicat que ha recollit el portal de notícies de famosos TMZ i The Athletic.

"El personal mèdic va ser capaç de tractar Bronny i de portar-lo a l'hospital. Està estable i fora de l'UCI. Demanem respecte i privadesa per a la família James i donarem més actualitzacions als mitjans quan hi hagi més informació".

Lebron i Savannah James, pares de Bronny, també han donat les gràcies a l'equip mèdic de la universitat.

Bronny va anunciar al maig que aquesta temporada jugarà a la NCAA amb els Trojans de USC. Tant a nivell esportiu com acadèmic, USC és una de les universitats més prestigioses dels Estats Units.

Amb 18 anys i 1,91 d'alçada, Bronny ha cridat l'atenció com a base als Trailblazers de l'institut Sierra Canyon. A més de ser considerat com un dels jugadors més destacats de la seva promoció, hi ha molta expectació al voltant de l'hipotètic futur a la NBA, ja que Lebron ha dit diverses vegades que li encantaria compartir equip amb el seu fill.

Lebron, màxim anotador de la història de la NBA, segueix competint a un altíssim nivell als 38 anys després de dues dècades a l'elit, mentre que el seu fill Bronny serà elegible per al "draft" el 2024.

Anar al contingut