Messi durant la seva visita a l'Aràbia Saudita (REUTERS)

Leo Messi, a punt de tancar un acord amb l'Al-Hilal de l'Aràbia Saudita, segons France-Presse

Tot i que fonts properes al jugador insisteixen que no decidirà res fins que no s'acabi la lliga francesa, l'agència francesa situa l'argentí a l'Al-Hilal la temporada que ve
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Messi

Una cosa sembla clara: el Barça vol que torni Messi i Messi vol tornar al Barça. Als Premis Laureus de París, l'argentí va fer una picada d'ullet al club i als culers quan va recollir el premi recordant les alegries viscudes de blaugrana. L'equació seria perfecta si no fos pels requisits econòmics que demana la Lliga per poder inscriure l'argentí.

Mentrestant des de Riad ja s'hi veuen i molts mitjans anuncien que Messi jugarà a l'Aràbia Saudita la temporada que ve: un rumor que guanya força després de la visita que va fer-hi l'argentí amb la família.

Leo Messi, durant la seva visita comercial a l'Aràbia Saudita amb la seva família (Reuters)

De fet, l'agència France-Presse ja dona per fet que Lionel Messi jugarà a l'Aràbia Saudita la temporada que ve, segons ha pogut saber per una font propera a les negociacions:

L'oferta d'Al-Hilal s'ha catalogat com a històrica i estaria valorada en uns 400 milions d'euros per temporada, una xifra astronòmica per intentar convèncer Leo Messi. Aquest acord tornaria a reunir l'astre argentí amb Cristiano Ronaldo a la mateixa competició.

Leo Messi i Cristiano Ronaldo en l'amistós entre el PSG i l'Al-Nassr

Busquets, seguint l'estela de Messi

Del futur de Messi n'està pendent a escala particular Sergio Busquets pel desig mutu de tornar a jugar al mateix equip. Segons ha pogut saber TV3, el de Badia comunicarà a finals de setmana la seva decisió de si renova o no amb el Barça.

El que sembla segur és que el final de la relació PSG-Messi és a prop, tot i que el futur de l'argentí encara sigui, oficialment, incert.

ARXIVAT A:
Messi
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut