Leo Messi celebrant el gol amb l'Inter de Miami
Leo Messi celebrant el gol amb l'Inter de Miami (Reuters)
Futbol

Leo Messi i la saga de Marvel: el significat de les noves celebracions de l'argentí

El jugador de l'Inter de Miami ha tornat a ser el gran protagonista en el partit contra els Charlotte amb una celebració dedicada als seus fills en què ha imitat un superheroi de Marvel

Redacció Esport3Actualitzat

Si hi ha algú capaç de captar totes les mirades en un partit és Leo Messi. El duel contra els Charlotte ho ha tornat a demostrar. L'argentí ha estat protagonista en tots els sentits. Golàs amb rècord inclòs, dedicatòria especial, atenció a un jove espontani... i fins i tot un enfrontament final amb el col·legiat.

Un partit més que complet que ha acabat amb l'empat de l'Inter de Miami contra els Charlotte en una nova jornada de l'MLS. Els locals han començat darrere al marcador, fins que ha arribat la jugada de la jornada. Messi rep la pilota a la frontal de l'àrea, allà on més li agrada a l'argentí, i l'acció ha acabat com pràcticament sempre, amb una rosca imparable que incrementa la xifra de gols de l'històric 10. En total, 841.


La diana ha suposat un rècord al palmarès de Messi. I és que s'ha convertit en el jugador amb més gols de la història des de fora de l'àrea.

Messi completa la saga de Marvel

El golàs només era un preludi de la celebració que tenia preparada l'argentí, que ha tornat a estar destinada als seus tres fills. No ha estat la primera vegada, perquè en els seus últims gols, Messi ha volgut imitar els superherois favorits de Thiago, Ciro i Mateo: Spiderman, Thor i la Pantera negra.

Aquesta nit, la celebració ha estat centrada en Iron Man, en què ha imitat la posició de vol que adopta el superheroi de Marvel. 

Messi imitant els superherois de Marvel en les seves celebracions

Atenció a un jove espontani i protesta arbitral

Entre tota l'acció, Leo Messi ha tret temps per atendre un jove aficionat que ha saltat al terreny de joc. A mesura que el noi s'apropava a ell, l'argentí li feia indicacions per poder-se fer una fotografia el més ràpid possible abans que l'enxampessin els membres de seguretat. 


La nit, però, no ha acabat com esperava l'argentí, amb un empat que igualment els serveix per continuar líders de la Conferència Est. Leo Messi s'ha encarat amb l'àrbitre en acabar el duel contra Charlotte i s'ha pogut veure com li deia: "Sos un mala leche."

Anar al contingut