Al Kheilafi i Messi, el dia de la presentació de l'argentí amb el PSG
Al Kheilafi i Messi, el dia de la presentació de l'argentí amb el PSG
Futbol

Leo Messi firmarà un any més amb el PSG, segons Le Parisien

El jugador argentí hauria arribat a un acord amb el club francès

Redacció Esport3Actualitzat

Pocs dies després d'assolir el títol Mundial que tant anhelava, el futur de Leo Messi es comença a definir. Segons informa el diari Le Parisien, ben connectat amb els dirigents del París Saint-Germain, el 10 argentí ja hauria arribat a un acord amb el club parisenc per renovar el contracte un any més.

Sempre segons la informació de Le Parisien, els contactes entre el PSG i el pare de Messi han estat intensos durant els últims tres mesos i haurien fructificat finalment amb un acord entre les dues parts perquè l'argentí jugui fins al 2024 al Parc dels Prínceps.

Després d'un primer any difícil, amb una dolorosa desfeta europea contra el Reial Madrid, la situació de Messi a París ha millorat i sembla que tant ell com la seva família se senten feliços a París. A més, l'astre argentí vol continuar jugant al primer nivell, amb la Lliga de Campions com a principal objectiu.

La tornada al Barça, complicada

Al FC Barcelona hi havia il·lusió amb el possible retorn de Leo Messi. De fet, Laporta ha apuntat més d'una ocasió que té la voluntat de recuperar-lo. No obstant això, la informació de Le Parisien tancaria la porta a aquesta possibilitat. Segons el rotatiu francès, Messi encara està molt ressentit amb els dirigents del Barça.

 

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut