Messi a l'entrenament amb el PSG
Messi, durant un entrenament (PSG)
Futbol

Leo Messi parla sense embuts dels problemes d'adaptació a París

L'astre argentí diu que se sent molt més integrat aquesta temporada, i fa una picada d'ullet a Mbappé

Redacció Esport3Actualitzat

En la prèvia del partit decisiu entre el Bayern i el París Saint-Germain de la Lliga de Campions, i el mateix dia que s'ha sabut l'abast de la greu lesió de Neymar, el PSG ha publicat una entrevista exclusiva amb Leo Messi.

L'astre argentí admet sense embuts els problemes que va tenir durant la primera temporada al club francès. "El primer any em va costar molt l'adaptació a París per diversos motius", ha explicat.

Tot i les dificultats inicials, sembla que Messi ha passat pàgina. Diu que se sent més feliç aquest any.

"Em sento molt bé. Aquesta temporada l'he començat diferent, amb molta il·lusió, amb moltes ganes... Estic ja més acomodat al club, a la ciutat i a tot el que significa París. Estic gaudint molt de la temporada."

Picada d'ullet en ple debat

A més, en ple debat sobre el seu futur, deixa anar una frase que es pot interpretar com una picada d'ullet a Mbappé i al seu club actual: "És bonic poder compartir equip amb ell --Mbappé--. Tant de bo puguem fer grans coses aquí a París."

Messi acaba contracte amb el PSG el 30 de juny i encara no ha renovat. Això ha fet que en les últimes setmanes hagin augmentat els rumors d'un possible retorn de l'argentí al Camp Nou.

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut