Anunciades les mesures i recomanacions pel Barça-Inter
Anunciades les mesures i recomanacions pel Barça-Inter
Barça

Cinc recomanacions als assistents del Barça-Inter i una prohibició

Entre les mesures anunciades hi ha el control de la titularitat de les entrades. No es permet ser a la "zona local" amb "simbologia" visitant

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça-Inter serà una nova oportunitat perquè l'entitat culer implementi les mesures anunciades en la prevenció de la revenda i s'apliquin els canvis que afecten la supervisió d'accessos, com la possible comprovació de la identitat en les entrades nominals, que ja són totes.

Tot i que en cap cas es pensa en un nou "episodi Eintracht", aquest dimarts el FC Barcelona ha fet públiques 6 recomanacions --alguna de les quals són mesures restrictives més que consells-- dirigides als assistents al partit amb l'objectiu de facilitar l'accés a l'estadi i evitar aglomeracions:

  1. Només seran vàlids els abonaments físics de la temporada 2022/23, tant per a l'Estadi com per a l'aparcament. No es permetrà l'accés amb l'abonament digital.

  2. Es recomana anticipar tant com sigui possible l'arribada a l'Estadi. S'obriran tots els accessos a les 19.30 hores.

  3. Utilitzeu preferiblement el transport públic per venir a l'Spotify Camp Nou.

  4. Es controlarà que els títols d'accés coincideixin amb la identitat del titular. En cas que no coincideixin, es podrà retirar l'entrada corresponent.

  5. No es permetrà l'accés a la zona local amb simbologia de l'Inter.

  6. Porteu la documentació preparada abans d'arribar als accessos i les portes.

En paral·lel, el Barça segueix treballant en l'abonament digital, un projecte que s'espera poder explicar amb el canvi d'any.

L'Inter ha retirat menys de la meitat de les entrades

La notícia que ja no queden entrades disponibles per al Barça-Inter ha estat, a banda de la prova de la gran expectació que ha generat l'enfrontament de Champions, un motiu de neguit per als aficionats, que temien una presència massiva d'aficionats rivals. No obstant això, a les oficines del Barça es respira tranquil·litat.

De fet, l'equip italià ha retirat menys de la meitat de les entrades de què disposava: els tifosis interistes que vindran des de la Llombardia no arribaran als 1.600, quan inicialment tenien 5.000 entrades assignades.

Per tot plegat, al FC Barcelona no hi ha rastre d'alarmisme en el compte enrere per al crucial duel. El club blaugrana mantindrà les mesures habituals en competició europea, sense reforçar el protocol més enllà del fet que la visita dels italians sigui considerada d'alt risc --la del Bayern el 26 d'octubre també ho serà--, un aspecte que per defecte implica més presència i vigilància policial a l'entorn de l'estadi. Tampoc es venen entrades infantils.

Anar al contingut