Lamine Yamal i Cubarsí, una promoció del 2007 que trepitja molt fort

La música preferida de Lamine Yamal i Pau Cubarsí: de Rauw Alejandro als Pets, passant per reggaeton "a full"

3Cat ha compartit un fragment de la conversa entre les dues joies del planter del Barça en què analitzen les seves cançons favorites
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Lamine Yamal

Després del partidàs del Barça contra el Bayern, no sabem amb quines cançons deuen haver celebrat Pau Cubarsí i Lamine Yamal la victòria, però segurament ho deuen haver fet amb les finestres abaixades i la música al màxim.

En un vídeo promocional d'"El nou clam", la nova sèrie documental de 3Cat, Lamine Yamal i Pau Cubarsí conversen sobre els seus gustos musicals. Una xerrada deliciosa dels dos joves tresors del Barça en què expliquen les cançons que els agrada sentir en cada moment.

Cubarsí explica a Lamine que ell escolta Oques Grasses, Txarango, Catarres o Els Pets. Lamine Yamal en fa broma mentre en Pau li contesta:

"Però si no les has sentit en ta vida!!"

Lamine Yamal explica que quan està trist li encanta escoltar "Corazón despeinado", de Rauw Alejandro, capcot, amb la gorra abaixada i repenjat a la finestra del cotxe. Pau Cubarsí no escolta música trista ni tan sols quan perd el partit. I si guanya? Doncs reggeaton "a full".

S'estrena "El nou clam"

El dijous 24 d'octubre, a les 22.45, s'estrena el programa "El nou clam a 3Cat i a TV3, en què es descobrirà tot el procés de creació del nou cant del Barça per a la celebració del 125è aniversari del club.

"El nou clam" segueix el camí que porta el comissionat del 125è aniversari i fill d'un dels responsables de l'històric "Cant del Barça", de Josep Maria Espinàs i Jaume Picas, del 1974, David Carabén, a trobar aquest nou cant per al club. En aquest trajecte de 6 capítols en total per la història del FC Barcelona, es qüestionarà què significa ser català i culer el 2024, què uneix el club amb la cultura catalana o quina implicació tenen noms com Ramon Llull en el caràcter de l'entitat històrica. Tot plegat, per poder entendre el procés creatiu que viuran els protagonistes d'"El nou clam" per arribar a trobar un nou cant musical.

ARXIVAT A:
Lamine Yamal Pau Cubarsí
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut