Neymar marxa cap als vestidors després del Brasil-Costa Rica (Euroap Press)

Les declaracions de Neymar que no agradaran a Vinícius

L'exblaugrana escull Vini com el futbolista més lleig amb qui ha jugat i destaca el rol de Rodrygo
Redacció Esport3

El Brasil ha empatat a zero contra Costa Rica en la seva estrena en la Copa Amèrica. Els de Dorival Júnior es van avançar amb un gol de Marquinhos, però el VAR el va anul·lar per un fora de joc mil·limètric.

Neymar Jr., present al SoFi Stadium, ha estat un dels noms més mencionats aquestes últimes hores. L'actual jugador de l'Al-Hilal s'ha mostrat desesperat davant el joc de l'equip. A més a més, s'ha fet viral una entrevista seva amb Matheus Gonze, una celebritat del seu país natal.

@matheusgonze1 Seu sonho está realizado menino! Não tô acreditando que vou falar isso, mas a #ResenhaDoGonze de hoje é com o meu maior ídolo: NEYMAR JR! Nunca desista dos seus sonhos #neymar #neymarjr ♬ som original - Matheus Gonze

Allà, ha afirmat que Vinícius és el jugador més lleig amb qui ha jugat.

"El més lleig? He jugat amb molts. Ni tan sols diria lleig, però he jugat amb molts nois. Serà una merda, però... Vinícius Júnior. És una bogeria, mira, ell és l'escollit. Vini, t'estimo... T'estimo més que mai."

Rodrygo, l'escollit

No en va tenir prou amb el ressò de les declaracions sobre Vinícius i el vídeo viral seu durant el Brasil-Costa Rica, també es va pronunciar en un acte amb Puma al Hollywood Palladium. Allà, Neymar va remarcar el nivell de Rodrygo, per sobre del seu compatriota.

"El jugador clau del Brasil? Per mi, crec que és Rodrygo, perquè Vini farà tot el que sap, però Rodrygo crec que és molt diferent."

"És una estrella i la samarreta número 10, definitivament, li portarà molta sort", ha afegit Neymar, que encara s'està recuperant d'un trencament del menisc i el lligament encreuat anterior del genoll esquerre. No obstant això, el de Mogi das Cruzes va anunciar que donarà "suport a Vinícius per a la Pilota d'Or" en una entrevista a Band Sports.

Calma els ànims a les xarxes socials

El pobre paper del Brasil en l'estrena a la Copa Amèrica ha provocat una onada d'inquietud. El mateix Ney ha calmat els ànims i ha encoratjat els seus companys i amics públicament a Instagram. "Confio molt en aquest grup i sé que faran tot el possible per si mateixos, per la seva família i per tots els aficionats brasilers."

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut