Leo Messi fa exercicis de salt en un entrenament de l'"albiceleste" (Reuters)

Les floretes entre Messi i un dels seus successors a l'"albiceleste" irriten a Madrid

L'Argentina celebra, amb el seu capità al capdavant, la irrupció del migcampista que Cesc Fàbregas modela al Como italià
Redacció Esport3 Actualitzat

La Scaloneta segueix funcionant com el primer dia, sense notar el pes dels quatre trofeus que porta al maleter, Mundial i dues Copes Amèrica, incloses. Malgrat comptar encara amb un Leo Messi de 37 anys rejovenit al volant, el seleccionador Lionel Scaloni no oblida la necessària regeneració que demana el combinat sud-americà. Cinc dels titulars dimarts davant Bolívia superaven la trentena.

A l'Argentina fa unes hores que s'ha desfermat la fal·lera per Nico Paz. El migcampista nascut fa 20 anys a Tenerife quan el seu pare, Pablo, comandava la defensa de l'equip insular, va signar una gran actuació en la seva primera internacionalitat. Fins i tot, hi ha qui interpreta la seva assistència de gol a Messi com un llaç que il·lustra el relleu entre generacions.

A Paz sembla que li ha sortit bé l'atreviment de canviar el Reial Madrid, el seu club de formació, pel Como de Cesc Fàbregas. L'entrenador del Maresme té quatre temporades per modelar un jove talent que ha cridat l'atenció del seu amic Messi:

"És una bogeria. És un jove que té un cap impressionant i per això està on està. Seguirà creixent, en aquests equip se sentirà còmode perquè tenim la pilota."

Unes floretes que, com era d'esperar, Nico va retornar a l'astre de Rosario. Ho va fer tan generosament que les seves paraules no han caigut bé al Bernabéu, l'estadi que es resigna a veure'l de visitant:

"És un somni poder estar al costat del millor jugador de la història, a qui porto des de petit veient jugar. Entendre's amb Messi no és difícil, al cap i a la fi és el millor."

Paz té clar qui és el millor de la història i ara, despuntant a la Serie A, ho pot cridar als quatre vents.  

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut