Cata Coll es reivindica després de la victòria contra el Hammarby

Cata Coll i Caroline Graham Hansen treuen pit després del 9-0 contra el Hammarby

Adeu als dubtes: els doblets de Graham i Pina, i els gols d'Alèxia, Mapi, Pajor, Brugts i Rolfö, de penal, han fet realitat la primera victòria a la Champions amb una actuació de rècord que les fa escalar a la segona plaça
Redacció Esport3 Actualitzat

El Barça ha fet oblidar el debut amb derrota a la Lliga de Campions. I el Hammarby suec n'ha pagat els plats trencats. I de quina manera! Les jugadores de Pere Romeu no han tingut pietat de les rivals: 9 a 0.

La derrota contra el Manchester City és l'única màcula de les blaugranes en un inici de temporada en què compten els partits per golejades. La repassada de Champions al Hammarby ha tingut un valor especial. Que "cap jugadora estava contenta" ja ho havia avisat Pere Romeu a la prèvia d'aquesta segona jornada de la fase de grups.

Un duel en què les blaugranes necessitaven un triomf per eliminar aquest 0 al comptador. I que, sobre el tauler, va dibuixar una victòria perfecta: la golejada més gran de la seva història a la Champions.

Caroline Graham Hansen, que ha signat 2 gols, i Cata Coll, que ha mantingut a zero la porteria, han tret pit després del partit, i han mostrat la seva confiança total en l'equip, que podria guanyar la quarta Champions aquesta temporada.

Recupera els 9 gols del Barça al Hammarby:

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut