Les jugadores del Barça demanen la destitució de Lluís Cortés

Les capitanes s'han reunit amb el directiu responsable del futbol femení i li han transmès el desig de la plantilla que Cortés no continuï
Redacció Esport3 Actualitzat

No és or tot el que lluu. Després d'una temporada perfecta esportivament parlant, les jugadores han demanat el relleu a la banqueta de Lluís Cortés. Les capitanes, en representació de la plantilla, van fer la petició directament a Xavi Puig, directiu responsable del futbol femení, i aquest va traslladar el problema a l'última Junta que van celebrar al Camp Nou.

Les diferències entre el tècnic i les jugadores estan al darrere de la petició del vestidor. Des de fa uns mesos es viu una relació tensa entre la plantilla i l'entrenador que ha provocat un fort distanciament.  La jornada està sent moguda i, ara mateix, no es descarta cap decisió. A hores d'ara, la directiva del Barça està intentant reconduir el tema amb trobades internes entre els implicats.

El 4 de maig Lluís Cortés va ser renovat per una temporada més, fins al 30 de juny del 2022, amb opció d'una més, mentre que fa tan sols una setmana, Vicky Losada va dir això en el seu comiat del club:

"Vull gaudir del futbol i el futbol no només és el que es veu els diumenges. El futbol és el dia a dia i vull continuar gaudint del camí."

La temporada encara no s'ha acabat i a les blaugranes encara els queden quatre partits per disputar, el primer aquest mateix diumenge, al camp de la Reial Societat.

La temporada ha estat perfecta pel que fa als resultats, amb el triplet de Lliga, Copa de la Reina i Champions.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut