Carles Tusquets en una imatge d'arxiu (@FCBarcelona_cat)

La trobada per continuar les negociacions entre el Barça i els futbolistes per la rebaixa salarial s'ajorna a dimecres

La trobada entre la Junta Gestora del Barça i els representants dels jugadors i treballadors corporatius per a arribar a un acord en les retallades salarials que havia de tenir lloc aquest dilluns 23, s'ajorna a dimecres 25
Redacció Esport3 Actualitzat

Les negociacions entre el Barça i els futbolistes per a l'adequació dels sous d'aquesta temporada es va tancar dimecres passat sense acord. Aquest dilluns 23 s'havien de reunir la Junta Gestora del Barça i els representants dels jugadors i treballadors corporatius per a arribar a un acord en les retallades salarials, però la trobada s'ha ajornat dins a dimecres dia 25 de novembre.

El club blaugrana plantejava una retallada de sous del 30% per a aquesta temporada amb la possibilitat de recuperar aquests diners de manera diferida els pròxims anys. El procés de negociació es va tancar sense cap acors i probablement el club estigui intentant resoldre casos de futbolistes de manera individual.

La junta gestora del club que presideix Carles Tusquets va emetre un comunicat per informar de la situació de la mesa de negociació salarial entre el club i els representants dels futbolistes professionals i del col·lectiu de treballadors corporatius.

El club va admetre que les negociacions entre les parts va concloure sense acord i afirmava que li correspon adoptar decisions per resoldre el greu problema financer derivat de la pandèmia de la Covid-19, que provoca una reducció d'ingressos superior als 300 milions d'euros per a la temporada 2020/21, i que obliga a un ajustament salarial de 191 milions d'euros.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut