Equip d'hoquei gel del FC Barcelona
Equip d'hoquei gel del FC Barcelona
Esports

Les obres del Camp Nou deixen el Barça sense equip d'hoquei gel

El club i els jugadors han arribat a un acord per dissoldre el primer equip i no inscriure's a la Lliga

Redacció Esport3Actualitzat

Els jugadors de la secció d'hoquei gel del Barça i el club han arribat a un acord per dissoldre l'equip i no inscriure'l a la Lliga aquesta temporada. Amb més de 50 anys d'història, les obres de l'Espai Barça deixen el club sense equip per primera vegada des del 1989 per no disposar de la pista de gel, segons ha explicat RAC1. Allà on hi havia el Palau de Gel, actualment s'hi ha instal·lat el museu de forma provisional. 

El primer equip, un dels històrics de les seccions no professionals del club, porta dos anys jugant tots els partits fora de casa i sense entrenar-se per aquest fet. Només es posaven els patins quan havien de jugar un partit de Lliga, competició que disputen des del 1973 i, de forma ininterrompuda, des del 1989.  

Segons informa RAC1, "el club està construint una pista de gel provisional a les instal·lacions esportives de la Universitat de Barcelona, a l'entrada de la Diagonal". Tot i això, les previsions de les obres apunten que la nova pista no estarà enllestida fins a finals del 2025. En aquest context, les dues parts han arribat a un acord per dissoldre l'equip com a mínim durant aquesta temporada. De cara a la temporada 2025-26 es reprendrien les converses, sempre que la pista provisional estigui acabada. 

El planter no es toca

L'equip d'hoquei gel blaugrana és un dels equips referents estatals en aquesta disciplina i compta amb un planter important. Aquest any el club ha tingut sis equips repartits per Catalunya, jugant i entrenant-se on podien i quan podien. I així serà també durant aquesta temporada. 

La renúncia del primer equip a la Federació Espanyola ha suposat tenir enllestit un calendari sense l'equip blaugrana per primer cop des de fa 35 anys.

ARXIVAT A:
Espai Barça
Anar al contingut