Les reaccions a la mort de Pelé

La llegenda del futbol mundial ha perdut la vida als 82 anys víctima d'un càncer
Redacció Esport3 Actualitzat

Pelé ha mort aquesta tarda als 82 anys víctima d'un càncer, i les reaccions de condol de diferents llocs del món no s'han fet esperar.

Un dels primers ha estat el Barça, que ha acomiadat O Rei i ha destacat la seva figura i llegat. 

Kylian Mbappé, un dels jugadors que comparen amb el mític jugador brasiler per la seva precocitat a guanyar un Mundial, també ha volgut enviar un missatge de reconeixement.

Cafú, l'últim capità de la "canarinha" que ha aixecat la Copa del Món, també ha dedicat unes línies de condol i reconeixement per a Pelé.

Earling Haaland, un dels millors jugadors del món actualment, ha volgut acomiadar el brasiler amb una cita que ja s'ha convertit en cèlebre: "Tot el que has vist fer a un jugador ja ho feia Pelé".

El club de la seva vida, el Santos, ha destacat d'una manera molt especial la figura i el llegat que deixa Pelé en el món del futbol.

El Nàpols, un dels equips en què va jugar Diego Maradona, mort fa tot just dos anys, també ha volgut destacar la figura de Pelé juntament amb la del gran '10' d'Argentina. 

Des de la Federació Argentina, selecció rival històrica del Brasil, també han volgut dedicar un missatge molt sentit en l'adeu del '10' de la "canarinha".

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut