Diego Martínez va dirigir el seu últim partit com a tècnic perico a Montilivi

L'Espanyol cessa Diego Martínez pels mals resultats de l'equip

L'Espanyol es pot col·locar en descens aquest vespre si el València aconsegueix puntuar
Redacció Esport3 Actualitzat

Diego Martínez ja és història a l'Espanyol. 

En un comunicat fet públic aquest migdia, el club explica que ha decidit donar per finalitzada l'etapa de Diego Martínez com a entrenador del primer equip.

"Els resultats esportius han portat la nostra entitat a prendre aquesta decisió amb l'únic i clar objectiu d'aconseguir la continuïtat a la màxima categoria."

"El club, a través del seu president i consell d'administració, vol agrair la tasca i el compromís del tècnic i del seu staff des que es va fer càrrec de la direcció del primer equip, i li desitja sort i èxits en els seus reptes professionals futurs."

 

Comiat de Diego Martínez en roda de premsa

El tècnic s'ha acomiadat en roda de premsa del vestidor i de l'afició. Ho ha fet davant dels jugadors del primer equip i de l'staff tècnic:

"És la roda de premsa que ningú vol fer. És un projecte que em va omplir des del principi. Marxem sense acabar la nostra feina."

"M'acomiado amb molta tristesa. Això fa molt de mal, però ho he donat tot."

"L'Espanyol no hauria d'estar en aquesta posició. Assumeixo la meva responsabilitat."


Martínez respecta la decisió del club, però no la comparteix i està convençut que l'Espanyol se salvarà. També ha agraït el seguiment dels aficionats pericos i assegura que marxa "amb la força d'un sentiment".

 

Pendents de Luis García

L'exblanc-i-blau Luis García, ja a Barcelona per tancar els serrells de la seva contractació, ha estat fins ara al planter del Reial Madrid assumint el càrrec de tècnic del segon filial blanc, l'RSC Internacional FC.

Luis García, quan entrenava el juvenil de la Damm

Anteriorment, l'asturià havia entrenat el juvenil de la Damm. Com a jugador va deixar empremta, l'afició l'idolatra i seria l'aposta sentimental.

Sense opcions queda l'altre nom que s'ha posat sobre la taula, Pepe Bordalás. Sense equip des que el van acomiadar del València, hauria estat l'aposta de l'experiència.

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut