Javi Puado en el moment de la lesió al Benito Villamarín
Javi Puado en el moment de la lesió al Benito Villamarín (RCDE)
Espanyol

L'Espanyol confirma la lesió al genoll de Javi Puado

L'atacant blanc-i-blau va haver d'abandonar el terreny de joc al Benito Villamarín després de notar molèsties al genoll

Redacció Esport3Actualitzat

La plaga de lesions a Primera Divisió continua i, en aquesta ocasió, ha afectat de ple l'Espanyol. Javi Puado no va poder acabar el partit que el combinat perico disputava al Benito Villamarín aquest diumenge. Poc després de començar la segona part, l'atacant català va notar unes molèsties al genoll esquerre i, malgrat intentar continuar, va haver de demanar el canvi.

No va ser l'única mala notícia per a l'Espanyol, que va acabar perdent el seu tercer partit consecutiu. Les proves mèdiques realitzades aquest dilluns han confirmat la lesió al genoll esquerre. En el seu comunicat, la disciplina blanc-i-blava no ha especificat el temps que el futbolista estarà de baixa

"Les proves realitzades a Javi Puado confirmen que el jugador blanc-i-blau pateix un esquinç del lligament col·lateral intern del genoll esquerre. Puado es va lesionar poc després d'iniciar el segon temps del partit davant el Real Betis i encara que va intentar continuar, va haver d'abandonar el terreny de joc."

Heroi de la darrera victòria a la Lliga

Tot i que no es confirma el temps de baixa, alguns rumors diuen que podria estar fora dels terrenys de joc entre dues setmanes i un mes. La part positiva és que hi ha l'aturada de seleccions enmig. Malgrat tot, la pèrdua de Javi Puado és molt sensible per a l'equip entrenat per Manolo González. I és que l'Espanyol no guanya en Lliga des del 14 de setembre, quan Puado va ser l'heroi amb un hat-trick davant l'Alabès.

Anar al contingut