Entrenament de l'Epanyol a TorreMirona el 17 de juliol de 2019 (RCD Espanyol)

L'Espanyol farà stage de pretemporada a Navata

El club torna a les instal·lacions de TorreMirona quatre anys després
Redacció Esport3 Actualitzat

L'Espanyol comença a preparar la pròxima temporada. Amb el dubte de si serà a Primera o a Segona, l'àrea esportiva del club ha avançat el retorn de la preparació estiuenca per terres catalanes. Els blanc-i-blaus han anunciat que faran stage de pretemporada a l'hotel TorreMirona Golf & Spa, a Navata. Hi tornen després de quatre estius exercitant-se a Marbella. L'estada i concentració serà des del 24 fins al 30 de juliol. El comunicat diu que disputaran "diferents amistosos pendents de confirmació".
 

El Tolosa també serà a Navata i fa espòiler

L'equip entrenat per Carles Martínez també s'exercitarà a les instal·lacions empordaneses. El president del Tolosa, Damien Comolli, va avançar en roda de premsa la pretemporada del club occità. Entre els duels, destaquen els partits contra Girona i l'Espanyol. Ni gironins ni barcelonins ho han confirmat encara.

"La tornada als entrenaments està fixada per a l'1 de juliol. Amistosos a Blanhac, Montalban i Besiers, socis del programa Club Christophe-Revault. Enfrontaments contra la Reial Societat, però també contra el Girona i l'Espanyol de Barcelona. El cap de setmana de l'11 d'agost hi haurà un partit amistós a l'estadi contra un gran club europeu.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut