Quintero González va identificar immediatament l'agressor
Quintero González va identificar immediatament l'agressor
Espanyol

L'Espanyol rep una suau sanció per l'incident d'un aficionat amb l'àrbitre

El Comitè de Disciplina ha donat a conèixer la sanció pel llançament d'una ampolla al col·legiat Quintero González

Redacció Esport3Actualitzat

La derrota de l'Espanyol contra el Vila-real va estar marcada per un incident al final del partit. Els aficionats pericos no van acabar contents amb l'actuació arbitral i un seguidor va llançar una ampolla que va impactar en el col·legiat Quintero González. L'agressor va ser identificat immediatament pels membres de seguretat de l'estadi blanc-i-blau.

El club català estava molt pendent de la decisió del Comitè de Disciplina, que ha emès la sanció aquest dimecres. La resolució conclou que els fets descrits en l'acta arbitral són de "caràcter greu", tipificats en el Codi Disciplinari de l'RFEF. Per tant, s'ha imposat una sanció econòmica i un avís de clausura.

"Sanció d'una multa econòmica de 3.000 euros per infracció de l'article 107.2, en relació a l'article 15, del Codi Disciplinari de l'RFEF, així com l'avís de clausura de les instal·lacions en cas de reincidència en la producció de fets anàlegs."

La resolució ha valorat de manera positiva "la ràpida i eficaç identificació de l'autor dels fets", procediment en el qual van col·laborar membres de seguretat juntament amb personal de l'Espanyol.

Anar al contingut