Espanyol

L'Espanyol no pot trencar la mala ratxa a domicili i cau a Elda (3-2)

Tot i capgirar el gol inicial dels locals, l'equip blanc-i-blau ha acabat concedint una nova derrota que l'allunya dels llocs capdavanters

Redacció Esport3Actualitzat
  • L'Espanyol no ha començat bé el partit a Elda: Iván Chapela, al minut 9, ha avançat l'Eldenc.
  • L'equip blanc-i-blau no s'ha arronsat i ha empatat gràcies a un gol en pròpia porta d'Iñigo Sebastián
  • Martin Braithwaite, abans del descans, ha empatat de penal, un penal que ha notificat el VAR
  • El partit ha estat aturat durant més d'un quart d'hora per una incidència a la grada
  • Durant el llarg descompte de la primera meitat, Chapela ha tornat a sorprendre la defensa perica
  • A la represa, l'Eldenc ha desequilibrat definitivament el marcador amnb un gol de Sergio Ortuño a la sortida d'un córner (54')
  • En el minut 56, Ramis fa un doble canvi per reaccionar i capgirar el resultat negatiu. Han entrat al camp Keidi Bare substituint Salvi Sánchez i Keita Baldé per Álvaro Aguado.
  • Final 3-2 L'Espanyol no guanya fora de casa des del passat 5 d'octubre contra el Cartagena (0-2), amb el que acumula 115 dies sense vèncer lluny del Stage Front Stadium.