Raphinha petoneja l'escut del Barça en el partit disputat a Vila-real (Reuters)

L'esplendorós moment de Raphinha rep una recompensa

El brasiler del Barça, capità en absència de Ter Stegen, havia estat exclòs de la primera aturada de seleccions del curs
Redacció Esport3 Actualitzat

Dorival Júnior ha fet marxa enrere. El discutit seleccionador del Brasil ha inclòs el blaugrana Raphinha en la convocatòria després d'haver-lo exclòs de forma inesperada en l'aturada de seleccions de setembre, la primera del curs. L'explicació oficial va ser que, com que havia de complir un partit de sanció en el primer compromís, li estalviaven disputar el segon.

El davanter del Barça, capità en absència del lesionat Ter Stegen, rep una merescuda recompensa al seu moment de forma esplendorosa a les ordres de Hansi Flick. L'ex del Leeds, de 27 anys, forma part de la nòmina de jugadors ofensius inclosos a la llista, al costat dels madridistes Vinícius, Rodrygo i Endrick, entre d'altres. Entre tots tenen la missió de redreçar el rumb de la "canarinha" en l'erràtica fase de classificació de cara al pròxim Mundial del 2026. Ara mateix, el Brasil és cinquena en el grup de deu països que s'han de repartir les sis places de la Conmebol.

Raphinha i companyia són conscients que se la juguen en els enfrontaments davant Xile i el Perú. L'exigent opinió pública del país posa una pressió extra al conjunt de Dorivar i ja no amaga que, a banda del retorn de l'MVP de LaLiga del mes d'agost, el gran enyorat és Neymar.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut