Pep Guardiola en una imatge d'arxiu (Europa Press)

L'estima pel Barça que "destrueix" a Pep Guardiola

L'entrenador del Manchester City ha tornat a terres italianes per ser el protagonista d'un programa televisiu, on ha parlat del seu futur, de Messi i de la possibilitat d'enfrontar-se al Barça
Redacció Esport3 Actualitzat

El 6 de maig del 2015 sempre estarà a la memòria dels barcelonistes. El Barça s'enfrontava al Bayern de Munic a l'anada de les semifinals de la Champions League i Leo Messi va deixar per al record un dels millors gols de la seva carrera esportiva. Segurament, l'únic aficionat culer que va passar mala nit va ser Pep Guardiola. El de Santpedor, entrenador del conjunt bavarès, tornava al Camp Nou per primera vegada des de la seva sortida del club.

Des de llavors, Guardiola no ha tornat a trepitjar el Camp Nou com a rival del Barça. Una experiència que no va agradar al tècnic català i que preferiria no repetir. Així de clar ho ha deixat en una entrevista que ha concedit en un mitjà italià, on ha especificat el rival que no voldria que li toqués en aquesta renovada Champions League.

Fabio Fazio, presentador del programa televisiu "Che Tempo Che Fa" ha anat directe al gra: "Quin rival no vols a la Champions?". Una pregunta que no ha trigat gaire a contestar Guardiola: "Bona pregunta. El Barcelona. L'estima que li tinc em destrueix."

Elogis cap a Leo Messi

Durant l'entrevista, Pep Guardiola també ha estat preguntat per la figura de Leo Messi. Tal com ha fet en diferents ocasions, el català s'ha desfet en elogis cap al futbolista i ha posat en valor tot el que Messi va fer en la seva etapa de blaugrana. L'entrenador, però, va anar més enllà i va explicar què el sorprenia més de l'astre argentí. 

"Se l'ha de conèixer. Per mi és fàcil dir que és el jugador més bo de tots els temps. Potser és una falta de respecte cap a Pelé i Maradona, però per mi Messi és el millor."

"Mai havia vist algú així entrenant, no te l'imagines mantenint aquesta cotinutat durant 15-20 anys. Quan ho veus de prop, penses en Tiger Woods o Michael Jordan, que vam tenir la sort de ser contemporanis seus. Aquests personatges són la Gran Bellesa de Sorrentino, aquest és un gran títol per aquest equip."

Incògnita de futur

Per no perdre el costum, Guardiola no va voler donar detalls sobre el seu futur. El contracte del tècnic finalitza aquesta temporada i encara no ha detallat si renovarà o no amb el Manchester City. De moment, el que sí que sap Guardiola és qui agafa el relleu de Txiki Begiristain, que abandonarà el club a finals de temporada.

"He de reflexionar. No és cert que hagi decidit res, si ho hagués fet ho hauria dit. Qualsevol cosa pot ser."

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut