Ander Mirambell de cap als seus quarts Jocs Olímpics
El pilot manresà de skeleton Ander Mirambell, abans dels Jocs Olímpics d'hivern de Pequín 2022, amb una samarreta blanc-i-blava a les mans (EFE)
Espanyol

L'estripada d'Ander Mirambell contra la directiva de l'Espanyol: "I ara, què?"

Després de la derrota al camp de l'Eldenc, el pilot de skeleton esclata contra la marxa de l'equip i la directiva, a qui retreu manca de lideratge i silenci

Redacció Esport3Actualitzat

El pilot olímpic de skeleton retirat Ander Mirambell és un reconegut seguidor de l'Espanyol. Després de la derrota de l'equip blanc-i-blau al camp de l'Eldenc (3-2), la sisena de la temporada, Mirambell ha esclatat per la trajectòria de l'equip i la directiva. En una piulada a Twitter, el quatre vegades atleta olímpic es pregunta quin és el pla B de l'entitat, alhora que lamenta la falta de lideratge a l'hora de prendre decisions i el silenci dels dirigents els últims mesos:

Avançant-se al malestar dels pericos, el club ha publicat una piulada de disculpa amb una imatge de la nombrosa afició espanyolista desplaçada a terres alacantines.

Amb la derrota a Elda, els de Ramis ja estan a 7 punts del líder, el Leganés, i a 3 de l'Eibar, el segon equip en zona d'ascens directe. 

Ramis, en la seva presentació, acompanyat de Mao Ye i Fran Garagarza
Ramis, en la seva presentació, acompanyat de Mao Ye i Fran Garagarza (RCD Espanyol)

Mira el resum de l'Eldenc-Espanyol (3-2)

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut