L'estripada de Ramis: el tècnic diu que ara l'Espanyol no dona per pujar a Primera

Redacció Esport3 Actualitzat

Després de l'empat a 1 a Andorra, l'entrenador de l'Espanyol, Luis Miguel Ramis, s'ha tornat a mostrar contrariat pel joc del seu equip. Preguntat per si l'equip dona per pujar a Primera, ha estat contundent:

"A dia d'avui no, però demà no puja ningú, queda molta temporada. Avui tenim aquesta impressió negativa i estic convençut que canviarà. Treballarem perquè sigui així. Coneixem el potencial de l'equip, queda molt i treballarem per millorar."

Ramis s'ha mostrat preocupat especialment pel futbol de l'equip fora de casa:

"L'equip és capaç de molt més. Hem d'assumir més responsabilitat, sobretot fora de casa. No ho estem fent. En el futbol no es pot parlar després de..., nosaltres ens hem d'anticipar. Està costant més del que creia, però arribarà."

 

L'entrenador també s'ha mostrat crític amb l'actitud de l'equip:

"No podem tardar tanta estona a entrar en el partit. Quan fem canvis cal aportar molt més. Els jugadors tenen categoria, però les coses no sortiran per art de màgia. Els caps de setmana s'esborra tot, no hi ha ni els contractes, ni l'estatus ni la trajectòria de cadascú. Ens distraiem pensant que les coses sortiran soles. Tots els rivals volen guanyar i s'ha de donar més. Veníem pels tres punts i quan els teníem no els hem defensat bé."

I ha lamentat també els problemes de l'equip quan té la pilota:

"Han de ser més agosarats amb la pilota. Hem d'aprendre a defensar amb la pilota. Cal millorar individualment. Hem de pressionar més i assumir més en atac. Hauríem d'haver generat més ocasions en atac, que no era difícil. Calia generar més i no ho hem fet."

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut