Facu Campazzo, durant el partit contra el Bayern de Múnic (EFE)

L'Eurolliga sanciona Facundo Campazzo per "falta de respecte cap als àrbitres"

El base argentí del Reial Madrid rep un partit de sanció i 5.000 euros de multa per la seva reacció aïrada en el primer partit de la competició
Redacció Esport3 Actualitzat

No és nou al Reial Madrid, però Facundo Campazzo se n'ha sortit prou ben parat després d'haver protagonitzat una acció clarament antiesportiva en l'estrena de l'equip blanc a l'Eurolliga, la setmana passada. El base madridista ha estat sancionat amb un partit de càstig i 5.000 euros de multa després d'escridassar un dels àrbitres del Bayern Múnic-Reial Madrid (97-89), en entendre que havien comès falta sobre seu. 

Per tant, Campazzo no podrà jugar aquest dijous contra el Partizan en la segona jornada, a menys que el Madrid interposi una apel·lació, i que aquesta prosperi.   

 

La jugada en qüestió es va produir quan faltaven vuit segons per al final del partit, i el Reial Madrid perdia de tres punts. Campazzo, el més destacat del partit per al Madrid -19 punts- va provar un triple mirant de forçar, a més, falta personal del defensor. Però la pilota no va entrar i els àrbitres no van considerar que hi hagués falta del defensor, per la qual cosa tampoc se li van atorgar tres tirs lliures. La jugada va acabar de decantar el partit cap al Bayern i això va desesperar l'argentí, que va escridassar l'àrbitre que tenia més a prop. També ho va fer Sergio Llull, però el menorquí no ha tingut cap mena de sanció.       

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut