Duel d'Eurolliga entre el Barça i el CSKA de Moscou (EFE)
Barça-CSKA, un duel sempre intens (EFE)
Bàsquet

L'Eurolliga suspèn el CSKA-Barça i treu la competició del territori rus

El partit que s'havia de disputar diumenge queda ajornat sense data

Actualitzat

El Barça no haurà de viatjar finalment a Rússia. L'Eurolliga, després d'haver mantingut una reunió amb tots els clubs que hi participen, ha decidit que d'ara endavant no es jugarà cap partti de la competició en territori rus. Aquesta decisió implica especialment el Zenit de Sant Petersburg i el CSKA de Moscou, que encara han de jugar 5 partits com a locals.

Però també afecta els seus rivals, començant pel Barça, que aquest dijous havia d'agafar un vol per visitar en tres dies els dos equips russos. L'Eurolliga ja va ajornar el Zenit-Barça previst per a aquest mateix divendres, i ara ha suspès el CSKA-Barça, que s'havia de jugar aquest diumenge.

La decisió no afecta els partits que els equips russos han de jugar com a visitants, que es mantindran en la data i el lloc previstos. L'eurolliga s'ha compromès a tenir una agenda nova dilluns per reprogramar els partits que han quedat ajornats. 

Josep Cubells, responsable de la secció al Barça, ha valorat positivament la decisió de l'Eurolliga i ha recordat que la iniciativa de jugar els partits en territori neutral va partir d'una proposta del club blaugrana, actual líder de la competició. 

 

Anar al contingut