Seguidors de Lewandowski embogits a la sortida del Camp Nou

Bogeria per Lewandowski: el nou ídol de l'afició blaugrana

L'estrena del Barça a la Champions va tenir com a protagonista absolut el polonès
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Lewandowski

Robert Lewandowski no pot deixar de marcar gols amb el Barça. En el que era el seu primer partit de blaugrana a la Champions League, el polonès va fer tres gols davant el Viktoria Pilsen en un duel en què els blaugranes van atropellar els visitants per 5 gols a 1.

Els aficionats del Barça van embogir amb l'actuació del polonès a la sortida del Camp Nou, una mostra més que l'afició culer ja té un nou ídol. Fins i tot, durant el partit, després del seu tercer gol, i arrencat per la grada d'animació, el públic va entonar la nova cançó per al nou ídol: Robert Lewandowski, a ritme dels "Picapedra".

 

 

Així va ser el primer hat-trick:

 

Amb aquestes tres dianes, el polonès ja suma 8 gols en els 5 partits oficials disputats amb el club català i lidera la classificació de màxims golejadors de la Champions, seguit de Zielinski, Haaland, Mbappé, Richarlison i Shved, amb dos gols cada un.

El fitxatge estrella del Barça aquest estiu ja porta 89 gols a la Lliga de Campions en 107 partits, només superat per Cristiano Ronaldo (140 gols) i Leo Messi (125).

Lewandowski, golejador insaciable (Reuters)

A més, és el tercer jugador que més hat-tricks ha anotat a la màxima competició europea, amb 6, al darrere també del portuguès i l'argentí, que en porten 8.

ARXIVAT A:
Lewandowski
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut