BARÇA

Lewandowski torna a Munic per acomiadar-se del Bayern: "Ara puc marxar amb el cor net"

El davanter del Barça ha tornat a les instal·lacions del seu exclub per tancar les polèmiques que s'han generat després de la seva sortida aprofitant els dies de festa de l'equip blaugrana

Redacció Esport3Actualitzat

Lewandowski ha tornat a Munic per fer les paus. L'objectiu de l'arribada del davanter al Bayern ha estat el de tancar polèmiques i "aclarir les coses" amb la directiva i amb el seu director esportiu, Hasan Salihamidzic, després d'un creuament de declaracions pujades de to arran del fitxatge del davanter polonès pel Barça.

En una entrevista amb SkyTv, l'exjugador del Bayern ha informat que s'ha reunit amb la junta directiva per aclarir tots els malentesos i acabar de la millor manera la relació amb l'equip amb què ha compartit 8 temporades:

"Tot està bé. M'he reunit amb tots i ara puc marxar amb el cor net. La setmana passada va ser una mica difícil per a tots, això passa de vegades al futbol. Però mai oblidaré els vuit anys aquí."

El davanter també ha aprofitat el viatje per acomiadar-se dels seus companys d'equip:

"Els he agraït tot el seu suport durant aquests anys. Ha estat un moment molt emotiu. Sempre estaré agraït."

Lewandowski, tot un símbol al Bayern, va mantenir un pols per poder marxar al Barça. En declaracions recents, va dir que el club bavarès va forçar un enfrontament per poder justificar la seva marxa a ulls d'una afició que encara l'idolatrava.  

La resposta de Salihamidzic no es va fer esperar. "Encara no puc entendre el que ha estat dient aquests dies", va dir sobre les declaracions de Lewandowski.  

Un regal molt especial per acomiadar-se

El Lewandowski ha volgut fer un regal en el seu comiat als seus excompanys. El davanter polonès ha regalat un ampolla de xampany personaloitzada amb las eva firma i imatges dels seus èxits al Bayern durant els últims vuit anys. En concret, segons el diari Bild,  es tracta d'un Noble Champagne Armand de Brignac, que té un preu al voltant dels 800 euros per ampolla.

El jugador polonès va marxar de Munic després de vuit anys a l'equip i tenint contracte fins al 2023. Allà es va convertir en el millor jugador del Bayern de tots els temps, només al darrere de Gerd Müller, i la temporada 2020-21 va obtenir el rècord de màxim anotador de la Bundesliga en una sola temporada, amb un total de 41 gols.

El davanter blaugrana no ha volgut tancar en fals la seva etapa al campió alemany, amb el qual va marcar gairebé 350 gols i va guanyar 19 títols. Aquest dimarts l'equip bavarès ha publicat una imatge del polonès amb tots ells.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FC Bayern (@fcbayern)

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut