Lewandowski trenca la sequera amb un doblet contra l'Alabès

El futbolista polonès ha marcat el gol de l'empat amb una rematada de cap majestuosa i el 2 a 1 definitiu de penal
Redacció Esport3 Actualitzat

Un dels noms propis del mal moment del Barça era sens dubte Robert Lewandowski. El polonès, que fa temps que no carbura com ens tenia acostumats al Bayern i en els primers mesos al Camp Nou, feia sis partits seguits que no marcava, sense comptar els que es va perdre per lesió. I les sensacions tampoc eren bones. En l'últim partit, contra el Xakhtar, ni tan sols va rematar a porteria.

La primera meitat contra l'Alabès tampoc feia preveure res de bo. Els primers 45 minuts dels blaugranes han estat molt dolents, i Lewandowski, poc afortunat, tornava a estar entre els assenyalats. Però els grans jugadors ja ho tenen, això. I les seves intervencions han acabat sent decisives perquè el Barça pogués capgirar el marcador advers. Al final, ha estat guardonat amb l'MVP del partit.

En el minut 56, el polonès ha aprofitat una bona centrada de Kounde per anticipar-se al seu marcador i fer una fantàstica rematada de cap al fons de la xarxa. Un golàs.

En el minut 78, Lewandowski ha tornat a marcar i ha culminat la remuntada blaugrana (2-1). En aquest cas, ha transformat, amb suspens, un penal forçat per Ferran Torres. El 9 del Barça, amb el seu saltet característic abans de xutar, l'ha tirat alta, allà on el porter de l'Alabès no hi ha pogut arribar.

Amb el doblet d'aquest diumenge, Lewandowski ha marcat ja 8 gols aquesta temporada, en 14 partits disputats. La temporada passada, amb els mateixos partits, el polonès va deixar el registre en 13 gols. Just després va marxar a jugar el Mundial, i el seu rendiment després de la cita va baixar de forma considerable.