Grimaldo celebrant el golàs contra el Maccabi Haifa (Reuters)

L'exblaugrana Grimaldo fa el golàs de la jornada a la Champions

El lateral esquerre ha enviat un autèntic míssil des de fora de l'àrea que s'ha colat per tot l'escaire
Redacció Esport3 Actualitzat

Alejandro Grimaldo és, sens dubte, un dels noms propis de la primera jornada de la Champions League. El lateral esquerre del Benfica ha estat el gran protagonista a l'Estádio da Luz en el partit contra el Maccabi Haifa (2-0). L'exblaugrana ha recollit una pilota a camp contrari al minut 54 i, sense oposició, ha enviat un autèntic míssil que s'ha colat per tot l'escaire.

Un golàs espectacular que ha servit al seu equip per posar més distància en el marcador i, finalment, emportar-se la victòria. El català, a més, ha estat també protagonista al primer gol del partit, amb una assistència a Rafa Silva per fer el primer del partit al minut 50.