Albert Sánchez, a l'area tècnica durant el partit contra el Barakaldo (@FCBarcelonaB)

L'exemple que posen els entrenadors de la Masia: "Tots ens fixem en Lamine Yamal, però..."

La roda de premsa d'Albert Sánchez es va convertir en l'últim reconeixement al migcampista de 21 anys
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Lamine Yamal

L'última fornada de futbolistes sorgits de la Masia enlluerna el planeta futbol dirigida per la batuta de Hansi Flick. Els seus últims recitals, el 4-1 al Bayern de Múnic i el 0-4 del Bernabéu, han reclamat l'atenció d'arreu del món, que es pregunta per la recepta utilitzada a l'acadèmia del Barça per extreure cracs precoços, però sobradament preparats.

La punta de llança és Lamine Yamal, disparat cap al Trofeu Kopa al millor futbolista menor de 21 anys. El do natural del mataroní li ha fet agafar el camí curt cap a l'elit. Altres, com Marc Casadó, han hagut de recórrer el camí llarg fins a arribar al mateix destí. De portes endins, a la Masia es posa l'exemple del migcampista de Sant Pere de Vilamajor, de 21 anys, com la millor font d'inspiració dels joves talents.

Diumenge, després d'empatar amb el Barakaldo, el tècnic del Barça Atlètic, Albert Sánchez, li dedicava l'enèsim reconeixement:

"A la xerrada abans del partit he posat d'exemple Casadó. S'ho mereix tot. Moltes vegades ens fixem en Lamine Yamal, que amb 16 ja era dels millors. Casadó ha estat un procés: va passar per totes les etapes, 2 anys de filial."

El seu predecessor, Rafa Márquez, és considerat l'escultor del Casadó actual, reconegut pel mateix jugador. Sánchez, que contra els bascos es va apuntar un altre debut, el d'Arnau Pradas, va explicar quin estímul fa servir per inocular confiança als nois:

"Ho teniu a tocar, i més amb Hansi Flick, que els quan els crida, els posa a jugar."

La frase no podia ser més oportuna. I és que la graderia del Johan Cruyff va comptar amb un observador d'ull esmolat, el mateix Hansi Flick.  

ARXIVAT A:
Lamine Yamal
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut