Dembélé i Frenkie de Jong després del gol del francès
Dembélé i Frenkie de Jong després del gol del francès (EFE)
Barça

L'exhibició de Dembélé: gol i dues assistències en menys de mitja hora

El francès ha fet un gran partit i ha convertit els xiulets del Camp Nou en aplaudiments

Redacció Esport3Actualitzat

Dembélé n'ha tingut prou amb poc més de 25 minuts per fer una autèntica exhibició. El francès ha participat de forma decisiva en la golejada del Barça contra l'Athletic Club (4-0), amb un gol i dues assistències.

Xavi l'ha fet entrar al minut 67 entre els xiulets del públic del Camp Nou, que no li perdona l'actitud que va tenir amb el club durant el mercat d'hivern, però Dembélé ha convertit la bronca del Camp Nou en aplaudiments.

Aquesta temporada només havia fet un gol, contra el Linares a la Copa, però aquest diumenge ha necessitat només cinc minuts per perforar la porteria de l'Athletic. Frenkie Jong li ha entregat la pilota i ell ha fet tres fintes fins a xutar amb tota la potència allà on Unai Simón no podia arribar. Un gol per emmarcar.

El show de Dembélé ha continuat fins al final. El francès s'ha convertit en l'amo de la banda i ha estat un autèntic malson per als homes de Marcelino. Seves han estat les centrades que han rematat Luuk de Jong en el 3-0 i Memphis Depay en el 4-0

El Camp Nou ha estat una festa, i Dembélé el gran protagonista. Al final, un sector del públic fins i tot ha corejat el seu nom.