Nico González lluita per la pilota amb Niakaté, del Braga (Reuters)

L'extraordinari gest de Nico González amb un aplegapilotes

El migcampista gallec del Porto va voler reconèixer la contribució del jove Gonçalo Cruz en el triomf sobre el Braga (2-1)
Redacció Esport3 Actualitzat

Nico González, sorgit del planter del Barça, s'està consolidant com un dels puntals del Porto, actualment segon classificat de la Lliga portuguesa. Jugant d'interior per darrere de Samu Omorodion, el gallec ja suma dos gols i dues assistències en vuit partits de Lliga. L'última assistència la va donar aquest diumenge en la victòria sobre l'Sporting Braga (2-1), que permet als "dragoes" mantenir-se a tres punts dels líders, l'Sporting.

Va ser una assistència perquè Pepe marqués el gol del triomf i va anar precedida d'una jugada de murris: en una pilota que va marxar fora, l'aplegapilotes va fer arribar ràpidament la bimba als jugadors locals, que van enganxar la defensa del Braga desprevinguda. Nico González va ser distingit com el millor jugador del partit, però va voler acreditar el mèrit de l'aplegapilotes, Gonçalo Cruz, i li va regalar el trofeu d'MVP que li acabaven de lliurar. Un regal que primer va sorprendre i després va entusiasmar el noi, que actualment juga al Porto sub-15.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut