L'F300 va donar sis victòries a Schumacher (Font: Ferrari)

L'F300 de Michael Schumacher, a la venda per 4,5 MEUR

Es tracta del xassís del monoplaça amb què l'alemany va perdre el Mundial d'F1 l'any 1998, al darrere de Mika Hakkinen
Redacció Esport3 Actualitzat

Una peça de museu. Això és, actualment, el xassís del monoplaça amb què Michael Schumacher va córrer el Mundial de Fòrmula 1 l'any 1998. Ara, els fans de l'escuderia del cavallino rampante poden tenir-lo a casa seva, sempre que tinguin 4,5 milions d'euros per adquirir-lo. Tot plegat, després que el xassís ha sortit a la venda a través del portal de duPont Registry, el web de l'empresa especialitzada en la compravenda de vehicles de luxe.

El xassís està a la venda per 4,5 MEUR (Font: Ferrari)

Es tracta d'un xassís de fibra de carbó dissenyat per l'enginyer de l'escuderia de Maranello, Rory Bryne. El que el va fer especial aleshores, va ser el nou enfocament aerodinàmic que va permetre als Ferrari ser superiors als seus rivals en els anys següents. Malgrat tot, un conjunt de despropòsits no van permetre que Schumacher es proclamés campió aquella temporada.

Els imprevistos que van donar el títol a Hakkinen

Michael Shumacher i Mika Hakkinen van disputar-se el Mundial de la temporada 1998, a partir de la tercera cursa de la temporada a l'Argentina. Tot i això, el pilot finlandès va acabar enduent-se 8 de les 16 curses del Mundial, al davant de les 6 victòries que va sumar Schumacher. Malgrat tot, la temporada es va decidir al circuit de Suzuka, al Japó.

Michael Schumacher aconseguia marcar la volta més ràpida del cap de setmana en l'última cita del Mundial. Tot i això, l'F300 va calar-se durant la volta de formació, i va haver de sortir des del final de la graella. A més, per si non'hi hagués prou i mentre s'obria pas fins a la tercera posició de la cursa, passava per sobre de les restes d'un accident recent i punxava un dels pneumàtics del seu monoplaça. Un succés que va portar-lo a retirar-se i a Hakkinen a sumar el seu primer títol mundial.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut