El moment en què l'home salta a la piscina olímpica
El moment en què l'home salta a la piscina olímpica
Jocs Olímpics de París

L'heroi sense capa que ha tingut el seu minut de glòria als Jocs de París

Un nedador sorpresa ha estat el gran protagonista de la jornada a la piscina de La Défense Arena

Redacció Esport3Actualitzat

Els Jocs Olímpics de París estan plens d'històries de superació dels més de 10.000 esportistes que hi participen. Competir en un esdeveniment d'aquestes característiques és el somni de tots. N'hi ha que lluiten durant tota una vida per aconseguir-ho. No sabem si és el cas del gran protagonista de la jornada, que ha estat el centre de les mirades per un moment a la piscina de La Défense Arena.

S'estaven disputant les sèries dels 100 metres de braça femenina quan la competició s'ha hagut d'interrompre un moment. Ha estat llavors quan ha fet acte de presència a la piscina un home amb un banyador de colors que s'ha convertit en l'heroi inesperat.

I és que una de les nedadores que ha competit, es creu que Emma Weber, ha perdut el seu casquet a la piscina. La competició no es podia reprendre fins que el casquet fos retirat de l'aigua. Ha estat llavors quan aquest home no ha dubtat a treure's la roba i tirar-se a l'aigua per retirar-lo.

No ha durat ni 20 segons, però la imatge ha fet la volta al món. Quan ha sortit de la piscina, l'home ha rebut una gran ovació dels prop de 13.000 aficionats que hi havia. Sens dubte, un dels moments més divertits d'aquests Jocs de París i, per descomptat, un dels millors moments de la vida de l'home en qüestió, que per una estona s'ha posat a la pell de nedadors com Michael Phelps. O potser del francès Léon Marchand, que hores més tard, en aquest mateix escenari, ha trencat el rècord olímpic --fins ara de Phelps-- dels 400 metres estils.

ARXIVAT A:
Jocs Olímpics
Anar al contingut