Ilkay Gündogan, amb el trofeu de campió de la Champions
Ilkay Gündogan, amb el trofeu de campió de la Champions (Reuters)
Barça

Li plouen les ofertes: tots els competidors del Barça per Ilkay Gündogan

Equips de diferents Lligues tempten el migcampista del Manchester City, que acaba contracte aquest juny

Redacció Esport3Actualitzat

Amb la situació econòmica tan delicada que travessa el Barça, el d'Ilkay Gündogan és un dels noms més il·lusionants del mercat de fitxatges blaugrana. El futbolista alemany, que tot just acaba de proclamar-se campió d'Europa, acaba contracte amb el City i, per tant, podria arribar gratis.

Això, però, no vol dir que l'acord sigui fàcil. Gündogan és un dels agents lliures amb més cartell del mercat. A l'oferta del club blaugrana se n'hi han d'afegir unes quantes més: algunes, d'Europa, i una altra, de l'Aràbia Saudita, que continua temptant futbolistes amb els seus milions.

Segons ha informat Fabrizio Romano, el Manchester City li ha ofert un any més de contracte més un altre d'opcional, mentre que el Barça intenta seduir-lo amb una proposta per a tres temporades. A l'expectativa hi ha l'Arsenal, que l'estiu passat ja es va reforçar amb diversos futbolistes. "citizens".

El Borussia vol que torni

I encara un altre competidor. El Borussia Dortmund, on Gündogan va jugar del 2011 al 2016, també li ha fet una oferta, segons informen diferents mitjans. Els alemanys el voldrien com a substitut de Bellingham, que jugarà al Reial Madrid després de vendre'l per més de 100 milions.

De moment, el talentós migcampista s'ho agafa amb calma. Acabada una temporada de somni amb el City, amb les celebracions encara en marxa, necessita temps per prendre una decisió. Així mateix ho va explicar ell després de la final de la Champions: "Estic molt content. El futur? Encara no ho sé pas".

 

Anar al contingut