Primera imatge del nou estadi portàtil del Saragossa
Primera imatge del nou estadi portàtil del Saragossa (Grup MLN)
Futbol

L'inèdit projecte del Saragossa acaba amb un nou estadi... que serà portàtil!

L'equip aragonès tindrà una nova casa amb un aforament per a 20.000 aficionats, que tindrà un cost de 12,7 milions

Redacció Esport3Actualitzat

El Reial Saragossa està disputant els partits d'aquesta temporada en un estadi de La Romareda al qual falta un dels gols. En concret, el gol sud, que van tirar a terra fa unes setmanes com a part de les obres que es duen a terme a l'estadi saragossà.


Aviat, però, el conjunt aragonès haurà de marxar de La Romareda per la magnitud de les obres, que farà inviable que el Saragossa hi disputi els partits. Davant d'aquest problema, el club va obviar l'opció de marxar a una altra ciutat per buscar un estadi on poder jugar com a local. Així doncs, va iniciar un projecte per construir un estadi propi durant el temps que durin les obres. 

La concessió de les obres ha estat per a l'empresa Grupo MLN, que aquest dimarts ha fet pública la primera imatge de l'estadi on jugarà el Saragossa. Es tracta d'un estadi que serà portàtil i que es construirà en un pàrquing de l'Expo, juntament amb els camps de futbol de la Federació Aragonesa de Futbol.

L'equip aragonès hi jugarà com a local mentre durin les obres de La Romareda. Un cop tornin al seu camp, l'estadi nou es desmuntarà per complet. Tindrà unes graderies modulades dissenyades per facilitar-ne el muntatge i el desmuntatge, amb un aforament de 20.000 aficionats. El cost total de l'estadi portàtil serà de 12,7 milions d'euros.

Anar al contingut