L'INEOS, davant de la costa de Barcelona, aquest dilluns, durant la quarta etapa (EFE)

L'INEOS no troba la fórmula i Nova Zelanda torna a volar (4-0)

La quarta regata s'ha convertit en la més dura fins al moment, tot i que el resultat hagi estat el mateix que en les tres anteriors
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Copa Amèrica

L'INEOS tenia la pressió i estava obligat a respondre en la quarta regata. Havia de ser agressiu des del començament. Però la presortida no ha estat tan conflictiva com la de diumenge. Els dos equips han sortit molt igualats, i de seguida hem vist com els dos velers volaven en paral·lel. Igualtat màxima en el primer tram, i els dos conjunts han passat la primera boia amb el mateix temps: 4 minuts i 36 segons. Empat tècnic.

L'empopada del segon tram ha tingut un recital d'encreuaments, en la regata més dura fins al moment. Els kiwis han estat més ràpids però per només tres segons. A partir d'aquí, Peter Burling, l'estrella dels defensors ha tret el bisturí al rectangle blau de Barcelona. L'INEOS no ho feia malament, però la cirurgia i el marcatge del New Zealand ha fet que la distància s'ampliés als 13 segons. El Taihoro ha activat el mode martell... i ha colpejat fort els britànics, que han perdut metres en els darrers trams. Nova Zelanda té un vaixell impecable i una tripulació brillant. Victòria neozelandesa per 23 segons de diferència.

Gran confiança dels neozelandesos. Amb la tranquil·litat del marcador, segueixen llegint a la perfecció el camp de regates. La Gran Bretanya no troba la fórmula i només té un dia de reflexió, demà, abans de les pròximes regates de dimecres. El "defender" domina per 4 a 0 i està a tres punts de revalidar el títol.

ARXIVAT A:
Copa Amèrica
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut