futbol

L'Inter Miami presenta en gran Messi i Busquets

A l'estil nord-americà, l'equip de Florida ha presentat amb una gran festa els seus nous jugadors bandera

Redacció Esport3Actualitzat

Messi i Busquets han estat presentats en societat davant del públic de l'Inter Miami. L'equip de Florida ha presentat en gran els dos exjugadors del Barça amb una gran festa de benvinguda amb l'afició. 

Una tempesta va fer modificar l'horari de l'acte, però ni la pluja va poder fer afluixar els ànims d'una afició boja per veure de prop Leo Messi. L'argentí va ser el primer d'entrar a escena i, tot i la cridòria, va voler dirigir-se a la seva nova afició. "Arribo amb les ganes de sempre de competir i guanyar... No tinc cap dubte que ho passarem bé i passaran coses boniques", va dir l'argentí. També va voler destacar la seva preferència per venir a viure a Miami. "Estic molt content d'haver escollit aquest projecte i aquesta ciutat", va confessar Messi en el moment del seu discurs.

Després va ser el torn de Busquets, que, el dia que feia 35 anys, ho va celebrar fent-se les primeres fotos amb la nova samarreta de l'Inter Miami amb el cinc a l'esquena. 

Abans de l'entrada dels dos jugadors, David Beckham, president del club, es va mostrar eufòric davant l'arribada de Messi. "Avui comença una nova etapa... rebre Messi a Miami és un somni fet realitat", va dir l'exfutbolista anglès.

L'espectacular acte, que es va fer a l'estadi DRV PNK de Fort Lauderdale, va tenir a més actuacions musicals de primer nivell, com les d'Ozuna, Tiago PZK i Paulo Londra.

ARXIVAT A:
Messi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut