Leo Messi saluda els aficionats de l'Inter Miami
Futbol

L'Inter Miami, sense Messi, a les portes de l'eliminació de la "Concachampions": més lluny d'enfrontar-se al Barça

Es complica la carambola que podria enfrontar els de Florida amb el Barça al nou Mundial de Clubs després de perdre contra el Rayados (1-2)

Redacció Esport3Actualitzat

La vida sense Messi sempre és més complicada. El futbolista argentí, de 36 anys, encara no s'ha recuperat del tot de la lesió que té als isquiotibials de la cama dreta. El Tata Martino no va voler prendre riscos i no el va fer jugar en un dels partits més importants de la temporada. L'absència de l'argentí es va notar i l'Inter Miami va perdre a casa contra els Rayados de Monterrey, de Sergio Canales, per 1 a 2, en l'anada dels quarts de final de la Copa de Campions de la Concacaf.

Messi va veure el partit des de la llotja, però sí que van participar tant Luis Suárez com Sergio Busquets i Jordi Alba

L'Inter Miami es va avançar amb un gol d'Avilés (18') i, amb el marcador a favor, va disposar de diverses ocasions per seguir augmentant diferències. Però no ho va fer. I en la segona part, després de l'expulsió del local Ruiz (65'), els mexicans van aprofitar la superioritat numèrica per capgirar el marcador, amb els gols de Meza i del Corcho Rodríguez, després d'un error en el control del paraguaià dels "rosats" Diego Gómez.

Es complica la carambola que podria enfrontar Messi amb el Barça 

Dijous de la setmana que ve es disputa la tornada a Monterrey. Caldrà veure si Messi es recupera i pot ajudar el seu equip a seguir viu en una competició que dona accés al Mundial de Clubs 2025. 

Com que les opcions del Barça per ser un altre dels 32 participants del nou format del torneig de la FIFA també es van veure reduïdes per la classificació per als quarts de la Champions de l'Atlètic de Madrid, la carambola que podria enfrontar Messi amb els seus excompanys al final del curs vinent comença a ser una quimera. Un duel Barça-Messi és un escenari inèdit des que l'estiu del 2021 marxés de Barcelona després de 20 anys a la capital catalana.

Anar al contingut