Haaland celebra un gol amb el Dortmund ( )

L'operació Haaland: 250 milions, sota l'amenaça de City i PSG

El Barça calcula en 250 milions el cost de l'operació pel davanter noruec, entre clàusula, comissions i salari. Entén que el Manchester City té avantatge en la cursa pel futbolista
Redacció Esport3 Actualitzat

D'Erling Haaland només n'hi ha un. I, per al Barça, és el gran desig per a l'estiu que ve. Però no és l'únic equip interessat. De fet, al club blaugrana assumeixen que, en la cursa pel davanter noruec, el Manchester City ha agafat avantatge. Al jugador el sedueix la idea de jugar a les ordres de Pep Guardiola.

Al Barça, però, també confien en el factor Xavi. Haaland també ha mostrat predilecció, més d'un cop, per la Lliga espanyola. I el Barça li obriria les portes de bat a bat, però sense fer cap bogeria. A les oficines del Camp Nou, el cost de l'operació, entre clàusula de rescissió, comissions i salari del futbolista, està xifrat en uns 250 milions d'euros.

 

En la subhasta per Haaland, no hi és el Madrid, obsessionat amb la incorporació de Mbappé. Ara bé, si el francès deixa el Parc dels Prínceps, el PSG també podria entrar en escena per Haaland. A París, ha posat un ull també en Lewandowski. El polonès tenia un peu i mig al Chelsea, però l'esclat del conflicte a Ucraïna ha fet que reconsiderés aquest moviment.

A favor del Barça, també hi juga el representant del jugador. Sempre hi ha hagut bona sintonia entre Mino Raiola i el president blaugrana, Joan Laporta. A Haaland se l'intentarà convèncer amb un bon projecte esportiu. I haurà de posar de la seva part per encaixar dins de l'estructura salarial del Barça.

En negociacions amb CVC

Haaland és la prioritat, però hi ha altres fronts oberts. De fet, el Barça contempla un mínim de quatre fitxatges per a la temporada 22-23. N'hi ha un que està ben encaminat, el del central del Chelsea Andreas Christensen. Amb tot, el club necessitarà injectar molts milions per fer-hi front. En aquest sentit, els dirigents blaugranes confien tancar durant aquest mes algunes operacions financeres que tenen en marxa.

D'una banda, el Barça negocia un nou acord amb CVC i manté converses amb altres fons inversors. I, de l'alta, té sobre la taula un parell de propostes per a la venda del 49 per cent de Barça Studios. Una d'elles podria suposar un ingrés de 350 milions i inclouria, dins de l'acord, una opció de recompra.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut