Lotina dirigint-se als aficionats del Vissel Kobe
Lotina dirigint-se als aficionats del Vissel Kobe (@visselkobe)
Futbol internacional

Miguel Ángel Lotina s'estrena amb derrota al Vissel Kobe

El tècnic basc s'ha estrenat a la banqueta del Vissel Kobe amb una derrota i el conjunt japonès segueix sense conèixer la victòria a la Lliga

Redacció Esport3Actualitzat

Miguel Ángel Lotina s'ha estrenat a la banqueta del Vissel Kobe amb una derrota. El conjunt japonès va caure per la mínima (0-1) a casa contra el Cerezo Osaka després d'encaixar un gol de Mutsuki Kato al minut 27. El Kobe va tornar a demostrar la seva fragilitat defensiva i segueix sense conèixer la victòria a la Lliga i en 10 partits només suma quatre punts. El tècnic basc ha demanat disculpes a l'afició per haver desaprofitat l'oportunitat de guanyar confiança de cara a la propera cita de la fase de grups de la Lliga de Campions asiàtica.

Lotina, el nou entrenador d'Andrés Iniesta

El tècnic Miguel Ángel Lotina va ser presentat aquest divendres com a nou entrenador del Vissel Kobe. El conjunt japonès compta amb tres exjugadors blaugranes. Sergi Samper, Andrés Iniesta i Bojan Krkic comparteixen vestidor lluny de la seva terra natal.

L'extècnic perico agafa les regnes de l'equip per disputar la fase de grups de la Champions League asiàtica, competició en la qual s'enfrontarà al Chiang Rai, al Xangai Port i al Kitchee.

"És un repte, perquè és molta responsabilitast, però a la vegada és un regal. Quan m'ho van proposar, no m'ho vaig pensar dues vegades"

El Vissel Kobe no ha començat la Lliga nacional, la J-League, amb bon peu. Se situen en posicions de descens, sense cap victòria i amb quatre empats. Aquesta mala ratxa és el que ha portat el club a destituir Atsuhiro Miura.

Lotina va arribar al Japó l'any 2017, i des de llavors ha portat les regnes del Tòquio Verdy, el Cerezo Osaka i el Shimizu S-Pulse. A Espanya es va donar a conèixer a les regnes del modest Numància, i va entrenar una desena de clubs, entre ells l'Osasuna, l'Espanyol o el Deportivo. 

Anar al contingut