Bàsquet

L'Spar Girona guanya a la pista del Cadí La Seu en l'estrena de la Lliga femenina de bàsquet (77-80)

En un partit d'alternatives constants, l'equip gironí ha sabut jugar millor els minuts finals de la mà de Sandra Ygueravide

Redacció Esport3Actualitzat

En un duel català entre dos equips que han tingut una renovació important de les seves plantilles, l'Spar Girona ha guanyat a la pista del Cadí la Seu per només tres punts, 77-80, després de tenir un avantatge màxima de 16 a favor seu però també d'anar perdent de cinc a sis minuts per a l'acabament.

La primera part ha estat gironina. Les jugadores de Roberto Íñiguez han tingut un gran encert en el llançament exterior, especialment l'australiana Chloe Bibby en els triples. Bibby ha acabat com a màxima anotadora del partit amb 20 punts, un més que la seva companya Maya Caldwell.

Però com va passar a la Lliga Catalana, l'Spar Girona ha desaparegut en el tercer quart i, amb un gran treball defensiu, el Cadí La Seu s'ha tornat a posar dins del partit de la mà de Júlia Soler, màxima anotadora del seu equip amb 16 punts. El tercer quart s'ha acabat amb un 58-57 per al Cadí La Seu que ho ha deixat tot obert per a l'últim.

L'esforç de les jugadores d'Isaac Fernández s'ha pagat car en l'últim quart, perquè tot i arribar a tenir fins a 5 punts a favor seu, al final no han pogut mantenir el ritme i l'Spar Girona ha tornat a capgirar el resultat. L'experiència de Sandra Ygueravide ha estat clau per assegurar la victòria gironina amb el 77-80 final.